Önnek mennyi nyereséget hozhat ha lap.hu oldalakon hirdet?

Ezen az oldalon a következő startlap oldalakon elhelyezhető hírdetésekről tájékozódhat:

matra.lap.hu

gyerek.lap.hu

szules.lap.hu

kismama.lap.hu

paradsasavar.lap.hu

Leviter.hu Kft logó

Lap.hu rovatok

Miért érdemes itt hírdetni?

A Startlap rovatok egy téma köré szerveződött linkgyűjtemények. Tartalmuk nagyon hasonlít egy kereső által felsorolt 100-600 linkhez, a különbség annyi, hogy nem motor válogatja őket össze, hanem olyan szakemberek, hobbijuknak élők, akik jól ismerik az adott témát. Ezek a szerkesztők általában azért ismerik mélyebben az adott területett, mert napi kapcsoaltban vannak vele és már az adott lap elindulásnál is ez volt szívük vágya (nálunk ilyen volt az első lap, a szules.lap.hu gyűjtemény) vagy azért, mert egy új terület feldogozására elindítottak egyet, és az összeállítás, még inkább a folyamatos fenntartás és tisztítás kapcsán ássák bele magukat a világ ezen szegletébe – esetünkben pl. az intim.lap.hu oldal.

Egy LAP.hu rovat több mint a keresőoldal

 • Szakmai tapasztalatot is magában foglal
 • Téma köré szervezödik
 • Akkor is el lehet indulni egy témában, ha én, mint érdeklődő nem ismerem a legjobb kereső kulcsszavakat
 • Nem 11 111 111 és még millió oldal jön fel, akik valamikor is egyszer bevették azt a kulcsszót, hanem 300-600, és az is csoportosítva, rendszerezve.
 • A kiemelés, előresorolás nem az oldalon alkalmazott trükkök és a keresőmotor együttműködésének eredménye, hanem a szerkesztő valódi tartalmi értékelését tükrözi.
 • A LAP.hu oldalakon elhelyezett hirdetések mások, mint a keresőmarketing oldalon elhelyezettek!
 • Többször is alkalma van látni az érdeklődőnek, mielőtt rákattint, ezért már ";megfőzte” a látogatót.
 • Akik kulcsszóra kattintottak volna, itt is átkattintanak, ha meglátják az oldalon (érdemes nem csak a főoldalt, hanem akciós oldalt, újdonságot hirdetni)
 • Fenntartja az érdeklődést, hogy minden egyes alkalommal látják "majd ha 18 hetesen szükségem lesz rá, itt megtalálom" mondja a kismama a 4D ultrahangra.
 • Annyira targetált a LAP-hu oldal, mintha a hajnövesztő óriásplakát csak akkor jelenne meg a járókelő előtt az utcán, amikor az érzékelő letapogatta, hogy kopasz. :-)

Szerintünk a LAP.hu oldalon azok tudnak jól hirdetni akik:

 • Hosszabb időn keresztül, imagehirdetést tartanak fenn, mintegy "elérhetők" amikor szükség van rájuk
 • Rövidebb időszakokra, de speciális, aktuális ajánlatot tesznek ki, és hírlevélfeliratkozókat (regisztrálókat) keresnek.
 • +1 A legjobban azok tudnak hirdetni, akik olyat hirdetnek, ami az adott oldalon csak KICSIT szerepel, mert már van rá újabb aloldal. Példa erre a kismamaruha, ami a kismama.lap oldalon szinte csak továbbutalásként van jelen (www.kismamaruha.lap létezik) miért? Lsd külön, lentebb

Az érdeklődőkre jellemző, hogy minden nap bekukkantanak kedvenc oldalukra, nagyjából 7-40 napon keresztül. Eddig biztosan találnak új olvasnivalót. Ha beépül a napjaikba az oldalra kattintás, akkor nagyjából 1-2 hetente ";beugranak” szétnézni.

+1 ötlet hirdetésre: -EXTRA átkattintás:

A látogató csak nézelődik az oldalon. Úgy, mintha áruházban lenne. Mielőtt elhagyja a boltot, a kassza előtt érdekes, apró, színes mütyürök vannak. Bár most épp nincs szüksége rájuk, de még lehet – gondolja, és markol belőlük. Ezek nálunk a stratlap társoldal dobozok. A kismama.lap-on a kismamaruha, a gyerek.lap-on a gyerektábor, gyerekbolt, gyerekruha, a nyelviskola ilyen "kiszervezett" tevékenységek. Már nincs rá lehetőség, hogy a linkeket ott tároljam, de azért érdekelné a nézelődőket. Viszont nagyon kevesen kattintnak rá a gyerekbolt.lap-ra :-(. De ha a egy bizonyos gyerekbolt, ha egy érdekes játék, ha egy játszóház van a lapon – mint hirdető – akkor ";de érdekes, jól jöhet még” és kattint.
Utána már Önön és az oldalán múlik , hogy a nyitott, lehetőségeket értékelő érdeklődőből vásárló/regisztráló/ügyfél váljon.

Bannerek, kondícók

Minden oldalunkon két banner-helyet tudunk értékesíteni. A bal felsőt és a középsőt 214x200 pixel méretben. Ár szempontjából nem teszünk különbséget a két hely között.
Szokásos foglalási egységünk az egy banner-hely/hónap. Természetesen ennél rövidebb időszakokra is el tudunk fogadni hirdetéseket. Árainkat a foglalt időszak hossza és a foglalt bannerhelyek mennyisége jelentősen befolyásolja.

További infromációk:
Kozma Emese

Oldalaink bemutatása

kismama.lap.hu:
Milyen linkek vannak az oldalon:

Fogantatástól a GYES végéig (gyermek 3 éves kora) tartó időszakhoz kapcsolódó témákat tartalmazó oldalak gyűjteménye. A legáltalánosabb oldal a női újságoktól a babavárás és babanevelés témakörökben. +1 ötlet hirdetésre: kismamaruha, babafelszerelés, bababolt, gyerekbolt, kismamakönyv

Látogatottság:

2013 napi átlag (PI): 35
2013 havi átlag: ~900

Milyen hirdetéseket érdemes kitenni:

Eddigi tapasztalataink szerint a terhességgel és a korai csecsemő korral kapcsoaltos hírdetések voltak a legeredményesebbek, de minden a témához kapcsolódó bannert fogadunk.

szules.lap.hu:
Milyen linkek vannak az oldalon:

A szülést megelőző utolsó időszaktól a gyerekágyas időszak végéig tartó időszakhoz kapcsolódó a szülő nővel és az újszülöttel kapcsolatos témákat tartalmazó oldalak gyűjteménye. Cikkek és általános oldalak is vannak a babavárás és a megérkezés témakörben, különös tekintettel a szülésre felkészülésre – jóga, masszázs, alternatív technikák +1 ötlet hirdetésre: szülésfelkészítő, kismamaruha, babafelszerelés, bababolt, gyerekbolt, kismamakönyv,

Látogatottság:

2013 napi átlag (PI): 20
2013 havi átlag: ~600

Milyen hirdetéseket érdemes kitenni:

A terhességgel illetve az újszülöttekkel kapcsolatos hírdetések számíthatnak legjob eredményre.

gyerek.lap.hu:
Milyen linkek vannak az oldalon:

Gyerekeknek illetve gyerekekről szülőknek szóló oldalak gyűjtőoldala. A gyerekek a játékokért kattintanak, a szülők a gyerekekről szóló irodalomért. hirdethető: gyerekeknek számítógépes játék, valamint a felnőttek részére gyerekek fejlődését elősegítő eszközök, könyvek, tanfolyamok, képzések +1 ötlet hirdetésre: nyelvtanfolyam, nyári –szünidei tábor, játszóház

Látogatottság:

2013 napi átlag (PI): 90
2013 havi átlag: ~ 2500

Milyen hirdetéseket érdemes kitenni:

Mivel az oldal elég széles spektrumot ölele fel, szinte bár mi a gyerekekkel kapcsolatos hírdetés jó eredménnyel jelenik meg.

Paradsasvar.lap.hu:
Milyen linkek vannak az oldalon:

A Mátra északi oldalán, négyszáz méter magasságban, Budapesttől alig száz kilométerre fekszik ez a kicsiny pihenő-üdülő falu. Fekvése és természeti adottságai a természetszerető, pihennésre, csendes kikapcsolódásra és gyógyulásra vágyók igazi paradicsoma. Oldalunkon pontos és naprakész információkat talál a helyi szálláshelyekről, rendezvényekről, szolgáltatásokról, ingatlan piaci lehetőségekről. Szállásadók, ingaltan forgalmazók, vállalkozók hirdetéseinek itt a helye.

Látogatottság:

2013 napi átlag (PI): 8
2013 havi átlag: ~250

Milyen hirdetéseket érdemes kitenni:

Elsősorban az oldal doboz címeihez kapcsolódó, Parádsasvárral kapcsolatos hírdetéseket várunk.

matra.lap.hu:

Üdvözlöm a Mátrában! Ahogy elérkeznek az őszi és téli szünidők, hétvégék, megnövekszik a látogatottsága. Egy picit olyan, mintha a látogató máris itt lenne, ebben a csodálatos hegységben, ami minden évszakban tud újat mutatni. Vendégházam innen kapja a látogatói nagy részét. +1 ötlet hirdetésre: Mátra kapujában étterem! Hiszen enni csak kell, miután ide érkezünk, mielőtt innen elmegyünk. Sportprogramok, MátraBob, - várom a hirdetését!

Milyen linkek vannak az oldalon:

A Mátra hegy, az itt található települések és egyéb érdekességek, turisztikai információk gyűjteménye.

Látogatottság:

2013 napi átlag: 50
2013 havi átlag: ~1500

2014 Leviter.hu Kft. All rights reserved!

eXTReMe Tracker